Wie zijn wij?

Chantal Fossion stichtte Caminart in 2011. Ik reis door kunst en literatuur in beide landstalen. Ik studeerde Germaanse filologie en kunstgeschiedenis aan het UCL. Na 2 jaar gidsenopleiding, werd ik gids in Limburg en in het Provinciehuis te Hasselt. Ik gids bij Bozar en de KMSKB, alsook in het Mechelse Hof van Busleyden. In Frankrijk geniet ik sprekersrecht in menig museum.

Stefaan Van Damme website designer zorgt voor de visuele afwerking van website en mailings. Hij kent alle kneepjes van het vak en zorgt voor de perfecte vormgeving.

Deeviet Caelen studeerde Germaanse talen aan de Universiteit Antwerpen. Sinds geruime tijd legt hij zich toe op de architectuur en de toegepaste kunsten van het interbellum. Hij is museumgids in Bozar en de KMSKB en geeft les in de lerarenopleiding van Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen.

Caminart bestaat uit allen die me tips geven, de activiteiten, expo’s en nieuwsbrieven volgen. Uit de vele groepen die me opdrachten geven voor daguitstappen of reisjes

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x